Web Analytics Made Easy - Statcounter

سقف تسهیلات برای مشمولان دریافت وام ودیعه مسکن در تهران ۱۰۰میلیون تومان، کلانشهر‌ها ۷۰میلیون تومان و برای سایر شهر‌ها نیز ۴۰میلیون تومان است.

به نقل از ایبِنا، طبق دستورالعمل اجرایی تسهیلات کمک ودیعه مسکن در سال ۱۴۰۱ از محل منابع ماده (۴) قانون جهش تولید مسکن، بانک مرکزی در راستای حمایت از مستاجرین کم‌درآمد، بانک‌های عامل را موظف به اعطا تسهیلات در چارچوب سهمیه‌های تعیین شده به متقاضیان واجد شرایطی که از طریق سامانه طرح‌های حمایتی مسکن معرفی می‌شوند، کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه کسانی مشمول وام کمک ودیعه مسکن هستند؟

متقاضیان وام مسکن باید دارای اجاره‌نامه رسمی یا اجاره‌نامه ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات و دارای کدرهگیری، از اول فروردین ۱۴۰۱ به بعد باشند.

متقاضی و همسرش باید در زمان ثبت‌نام فاقد مسکن و یا زمین مسکونی ملکی باشند.

متقاضی باید متاهل باشد و تنها زنان مجرد بالای ۳۵ سال سن و مردان مجرد بالای ۴۵ سال سن مشمول وام ودیعه مسکن می‌شوند.

افرادی که در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ از تسهیلات کمک ودیعه مسکن طبق مصوبات ستاد ملی کرونا استفاده کرده‌اند، امکان استفاده از این تسهیلات را ندارند.

افراد متقاضی این تسهیلات و همسرشان، طبق استعلام بانک از سامانه سمات بانک مرکزی نباید دارای تسهیلات جاری در بخش مسکن باشند.

چگونه وام ودیعه مسکن را دریافت کنیم؟

متقاضیان این وام ابتدا باید اجاره‌نامه رسمی و یا اجاره‌نامه‌ای که در سامانه ثبت معاملات و املاک کشور ثبت شده باشد و قرارداد اجاره حداقل تا پایان زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن باشد را داشته باشند.

بعد از مطالعه شرایط و مشمولین این تسهیلات با مراجعه به سامانه ثبت‌نام وام کمک ودیعه مسکن به نشانی https://saman.mrud.ir/ باید نسبت به ثبت‌نام در سامانه اقدام کنند.

پس از درخواست وام در سامانه و معرفی به بانک برای دریافت وام، متقاضیان می‌بایست مدارک خود را تکمیل کرده و به بانک ارائه دهد. همچنین ضامنین خود را ظرف دو هفته به بانک معرفی کنند.

مبلغ وام چقدر است؟

سقف تسهیلات برای مشمولان در تهران ۱۰۰میلیون تومان، کلانشهر‌ها ۷۰میلیون تومان و برای سایر شهر‌ها نیز ۴۰میلیون تومان است.

کلانشهر‌ها شامل شهر‌های کرج، قم، تبریز، مشهد، اصفهان، شیراز و اهواز است.

همچنین تسهیلات با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار و باز‌پرداخت حداکثر ۵ ساله است.

لازم به ذکر است نرخ سود مصوب شورا پول و اعتبار برای تسهیلات کمک ودیعه مسکن در حال حاضر ۱۳درصد است.

نکاتی که باید بدانید

متقاضیان متعهد هستند که در زمان ثبت‌نام فاقد مسکن یا زمین مسکونی برای خود و همسرشان باشند و اگر در هر زمان سابقه مالکیتشان در زمان ثبت‌نام محرز شود از فرآیند دریافت تسهیلات حذف شده و در صورتی که وام را دریافت کرده باشند متعهد به استرداد تمام تسهیلات دریافتی و جبران خسارت و جرایم مربوط به آن خواهند شد.

اگر متقاضیان تا حداکثر ۱۵ روز کاری از تاریخ معرفی به شعب، نسبت به تکمیل مدارک و ارائه ضامنین اقدام نکنند، درخواست متقاضی در سامانه حذف خواهد شد.

متقاضیان دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن که نسبت به دریافت این تسهیلات اعتراض دارند می‌توانند شکایت خود را در سامانه «ثبت و رسیدگی به شکایات» بانک مرکزی با مراجعه به آدرس https://crm.cbi.ir/ ثبت کنند که اگر بانک‌های عامل نسبت به اعطای تسهیلات کمک ودیعه مسکن بدون داشتن توجیه بانکی در سقف سهمیه ابلاغی برای هر بانک خودداری کنند مشمول جریمه مالیاتی خواهند شد.

منبع: ایبنا

منبع: فردا

کلیدواژه: وام ودیعه مسکن وام کمک ودیعه مسکن وام ودیعه مسکن ثبت نام وام ودیعه مسکن 100 میلیون تومانی تسهیلات کمک ودیعه مسکن وام ودیعه مسکن زمان ثبت نام اجاره نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۳۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت ۶۲ درصدی تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدزبیر موسوی، امروز_ سه‌شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در نشست شورای بانک‌های عامل کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، اظهار کرد: میانگین پرداخت کشوری ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصداست.

وی افزود: ۵۳ هزار و ۶۵ پرونده به بانک‌های عامل معرفی شده است و بقیه را حداکثر تا اواخر خرداد معرفی می‌کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانک ملی ۴۵۰ سهمیه داشتیم که ۴۱۶ واحد معرفی شده‌است، در سال جدید بانک‌ها اعلام کرده‌اند سیاست‌ها هنوز ابلاغ نشده‌است و پرداخت‌ها کمتر شده‌است، انتظار داریم کمی سخت‌گیری‌ها در بخش ضمانت‌ها نیز کمتر شود، سال جدید پرداختی در بانک ملی نداشتیم.

سهراب اصالت‌زاده معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این نشست وضعیت پرداخت تسهیلات مسکن از طرف بانک‌ها را شرح داد و گفت: بانک سپه ۷۰۰ سهمیه دارد که ۲۰۹ واحد انعقاد قرارداد شده‌ اما در سال جدید هنوز پرداختی انجام نشده‌است.

وی افزود: سهمیه بانک مسکن ۱۳۵۰ فقره بوده که از ۱۲۰۰ مورد معرفی شده ۴۲۴ مورد انعقاد قرارداد شده است.

اصالت‌زاده تصریح کرد: سهمیه بانک تجارت ۱۵۰۰ واحد سهیمه بوده که از این تعداد ۱۱۴۵ واحد معرفی شده ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

وی با اشاره به عملکرد سایر بانک‌ها از سال گذشته تاکنون گفت: در بانک صادرات ۹۰۰ سهمیه داشتیم که ۲۶۳ مورد انعقاد قرارداد شده‌است، در بانک کشاورزی ۴۵۰ واحد سهمیه داشتیم ۴۱۴ مورد معرفی و ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سهمیه بانک رفاه ۸۰۰ واحد بود که از ۶۸۴ واحد معرفی شده، ۲۰۰ واحد انعقاد قرارداد شده‌است و بانک ملت ۵۵۰ سهمیه بود که ۳۴۳ واحد معرفی شده و ۳۱۵ واحد انعقاد قرارداد شده‌ است.

وی گفت: پست بانک نیز ۳۰۰ واحد سهمیه داشتیم که ۲۰۷ واحد معرفی کردیم و ۴۸ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

کد خبر 749365

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • ۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲